Тіна Кароль стане зірковим тренером шоу "Голос. Діти" на "1+1"

Про це сьогодні оголошено у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

Улюблена співачка мільйонів, неперевершена Тіна Кароль стане зірковим наставником другого сезону вокального проекту "Голос. Діти" на "1+1". Про це сьогодні оголошено у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я дуже пишаюся, що маю можливість бути зірковим тренером у проекті "Голос. Діти". Мені хочеться надихнути молодих виконавців і допомогти ще більше повірити у свої сили. Переконана, що діти - це та чистота, той ковток надії на мирне майбутнє, якого зараз усім так не вистачає" розповіла Тіна Кароль, зірковий наставник проекту "Голос. Діти".

Співачка зізналася, що у новому сезоні планує застосувати особливий підхід до вибору репертуару для вокалістів своєї команди:

"Цього сезону ми з дітками будемо обирати теми для кожної програми, а також не забудемо про дитячі пісні. Дуже важливо, щоб репертуар підходив маленьким артистам. Хочеться допомогти кожному знайти свою індивідуальність, свій стиль. Я мрію знайти учасників не просто з сильним голосом, але і тих, які вже бачать творчість сенсом свого життя", - зізналася співачка. 

В ефірі  "Сніданку з 1+1" Тіна Кароль виконала зворушливу композицію разом із дитячим хором.

Нагадаємо, що шоу "Голос. Діти" - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

Ім'я ще одного зіркового наставника буде оголошено у студії "Сніданку з 1+1" уже наприкінці цього тижня.

Глядачі "1+1" можуть пропонувати свої варіанти на сторінці facebook - https://www.facebook.com/snidanok?fref=ts

Той, хто першим назве ім'я другого тренера, отримає приз від проекту "Голос. Діти". 

Нагадаємо, недавно проект "Голос. Діти" завершив етап попередніх кастингів. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Больше новостей