Учасниця "Битви хорів" відмовилася йти в команду Кричевського

На прослуховування до зірково тренера прийшов цілий хор. Але продовжити участь у битві він запропонував лише одній дівчині.

Зірковий тренер шоу "Битва хорів" Гарік Кричевський отримав сувору відмову на проекті. Дівчина, яку він запросив до свого хору, відмовилася через почуття справедливості.

Гарік Кричевський формує свій хор в Одесі. До нього на прослуховування прийшов вже готовий колектив, який спеціально зібрався заради участі у "Битві хорів". У цьому хорі співають підлітки, а керує ними викладач музичної школи.

Прослухавши хор, Кричевський прийшов у захват - настільки чудовим був спів. Однак продовжити участь у "Битві хорів" він запропонував лише одній людині - керівнику хору.

"Я зрозумів, що не можу починати проект з обману. І не можу взяти одразу весь хор, як би заманливо це не було", - пояснив Гарік Кричевський.

За словами зіркового тренера, він вирішив обрати найбільш досвідченого учасника.

"У неї досвід, вона співає, і така людина мені дуже потрібна у хорі", - сказав він.

Але дівчина відмовилася одразу. Вона сказала, що працює з цим хором протягом 13 років і не залишить його.

Нагадаємо, у шоу "Битва хорів" кожен із зіркових тренерів формує свій хор із 15 учасників. Далі ці хори будуть змагатися між собою на сцені.

У "Битві хорів" 8 зіркових тренерів - Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

Больше новостей