Учасниця "Битви хорів" відмовилася йти в команду Кричевського

Учасниця "Битви хорів" відмовилася йти в команду Кричевського

На прослуховування до зірково тренера прийшов цілий хор. Але продовжити участь у битві він запропонував лише одній дівчині.

Поделиться:

Зірковий тренер шоу "Битва хорів" Гарік Кричевський отримав сувору відмову на проекті. Дівчина, яку він запросив до свого хору, відмовилася через почуття справедливості.

Гарік Кричевський формує свій хор в Одесі. До нього на прослуховування прийшов вже готовий колектив, який спеціально зібрався заради участі у "Битві хорів". У цьому хорі співають підлітки, а керує ними викладач музичної школи.

Прослухавши хор, Кричевський прийшов у захват - настільки чудовим був спів. Однак продовжити участь у "Битві хорів" він запропонував лише одній людині - керівнику хору.

"Я зрозумів, що не можу починати проект з обману. І не можу взяти одразу весь хор, як би заманливо це не було", - пояснив Гарік Кричевський.

За словами зіркового тренера, він вирішив обрати найбільш досвідченого учасника.

"У неї досвід, вона співає, і така людина мені дуже потрібна у хорі", - сказав він.

Але дівчина відмовилася одразу. Вона сказала, що працює з цим хором протягом 13 років і не залишить його.

Нагадаємо, у шоу "Битва хорів" кожен із зіркових тренерів формує свій хор із 15 учасників. Далі ці хори будуть змагатися між собою на сцені.

У "Битві хорів" 8 зіркових тренерів - Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.