Учасниця "Голосу країни" Мегі Гогітідзе показала новонароджену доньку

Місяць тому виконавиця пізнала щастя материнства

Місяць тому учасниця "Голосу країни" Мегі Гогітідзе пізнала щастя материнства. Виконавиця народила донечку, яку назвала Сидонією. Новонароджена красуня стала сенсом життя і найбільшим щастям у житті Мегі.

"Вночі донька часто прокидається, багато плаче, але мамою бути настільки приємно, що я навіть не задумуюся, втомилася чи ні", - розповіла Гогітідзе. Протягом усієї вагітності виконавиця співала дитині колискові. Тішити піснями донечку продовжує і зараз.

"Я дуже часто вигадую пісні на ходу. А ще іноді вмикаю свої записи з "голосу країни" і донька замовкає, уважно слухає, як щось уже знайоме", - сказала екс-підопічна Ані Лорак.

На співочому шоу "1+1" Мегі здружилася із Марленом Карімовим і уже зовсім скоро чекає на нього в гості: "Знайомитиму зі своєю донькою. Ми вже домовилися, що він обов'язково заспіває їй кілька колискових".

Опікуватися Сидонією Мегі допомагає чоловік і свекруха, тож співачка планує скоро повернутися на сцену.

"У мене вже є кілька пропозицій щодо співпраці, тож айближчим часом я щільно почну цим займатися", - поділилася планами Гогітідзе.

Мегі співає з раннього дитинства, тому майбутнього без улюбленої справи уявити не може.

"Ще зовсім маленькою я влаштовувала у себе в дворі концерти, кликала всіх друзів і сусідів, попередньо вручивши їм саморобні іменні квиточки. Іноді їх вдавалося навіть продовати. А коли подорослішала трохи, почала створювати маленький бенд. Наш гурт складався із тамтама, гітари й мого вокалу. Ми почали виступати в невеликих барах. Тоді мені здавалося, що ми справжні професіонали. Я завжди знала, що виступати перед публікою – найбільше задоволення для мене", - запевнила виконавиця.

Нагадаємо, уже цієї осені на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти". Заповнюйте анкету й беріть участь у кастингу проекту. 

Больше новостей