Учасниця "Голосу країни" Мегі Гогітідзе показала новонароджену доньку

Учасниця "Голосу країни" Мегі Гогітідзе показала новонароджену доньку

Місяць тому виконавиця пізнала щастя материнства

Поделиться:

Місяць тому учасниця "Голосу країни" Мегі Гогітідзе пізнала щастя материнства. Виконавиця народила донечку, яку назвала Сидонією. Новонароджена красуня стала сенсом життя і найбільшим щастям у житті Мегі.

"Вночі донька часто прокидається, багато плаче, але мамою бути настільки приємно, що я навіть не задумуюся, втомилася чи ні", - розповіла Гогітідзе. Протягом усієї вагітності виконавиця співала дитині колискові. Тішити піснями донечку продовжує і зараз.

"Я дуже часто вигадую пісні на ходу. А ще іноді вмикаю свої записи з "голосу країни" і донька замовкає, уважно слухає, як щось уже знайоме", - сказала екс-підопічна Ані Лорак.

На співочому шоу "1+1" Мегі здружилася із Марленом Карімовим і уже зовсім скоро чекає на нього в гості: "Знайомитиму зі своєю донькою. Ми вже домовилися, що він обов'язково заспіває їй кілька колискових".

Опікуватися Сидонією Мегі допомагає чоловік і свекруха, тож співачка планує скоро повернутися на сцену.

"У мене вже є кілька пропозицій щодо співпраці, тож айближчим часом я щільно почну цим займатися", - поділилася планами Гогітідзе.

Мегі співає з раннього дитинства, тому майбутнього без улюбленої справи уявити не може.

"Ще зовсім маленькою я влаштовувала у себе в дворі концерти, кликала всіх друзів і сусідів, попередньо вручивши їм саморобні іменні квиточки. Іноді їх вдавалося навіть продовати. А коли подорослішала трохи, почала створювати маленький бенд. Наш гурт складався із тамтама, гітари й мого вокалу. Ми почали виступати в невеликих барах. Тоді мені здавалося, що ми справжні професіонали. Я завжди знала, що виступати перед публікою – найбільше задоволення для мене", - запевнила виконавиця.

Нагадаємо, уже цієї осені на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти". Заповнюйте анкету й беріть участь у кастингу проекту.