В'ячеслав Рибіков розповів, як його зустрічали в Москві

Хлопець активно готується до конкурсу та вірить, що політична ситуація не стане на заваді об'єктовності членів журі.

Уже зовсім скоро учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков представить Україну на "Новій хвилі" в Юрмалі. Хлопець активно готується до конкурсу й вважає, що політична ситуація не стане на заваді об'єктовності російських членів журі. Принаймні під час відбіркового туру в Москві молодий виконавець не відчув упередженого ставлення до себе. Про це Рибіков розповів viva.ua.

- Cлаво, як тебе приймали в Москві?

- Я очікував якогось негативу на свою адресу. Мабуть, тому що дуже переймався. Але Москва мене зустріла так само добре, як і Київ. Поганого ставлення до себе я не помітив.

- Чи страшно було їхати до Росії в такий непростий для України час?

- Так, звісно, було хвилювання, але все минулося. Єдине, що я помітив у Москві, – це шалений ритм життя, через який усі люди здаються втомленими і напруженими. Мені здається, що здогади про негатив збоку росіян накручуються спеціально. На собі я нічого подібного не відчув.

- Що ти очікуєш від "Нової хвилі"? Розраховуєш на перемогу?

- Понад усе хочеться гідно представити Україну. Для мене це вкрай важливо, тому що я розумію всю відповідальність, яка лежить на мені як співакові з Донецька. Особисто для себе очікую отримати максимум досвіду, завести нові знайомства і, сподіваюся, після конкурсу для мене відкриються нові перспективи. Усе буде так, як має бути. І в будь-якому випадку навіть участь – це круто. Але, звісно, я старатимуся і йтиму до перемоги.

Больше новостей