В'ячеслав Рибіков розповів, як його зустрічали в Москві

В'ячеслав Рибіков розповів, як його зустрічали в Москві

Хлопець активно готується до конкурсу та вірить, що політична ситуація не стане на заваді об'єктовності членів журі.

Поделиться:

Уже зовсім скоро учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков представить Україну на "Новій хвилі" в Юрмалі. Хлопець активно готується до конкурсу й вважає, що політична ситуація не стане на заваді об'єктовності російських членів журі. Принаймні під час відбіркового туру в Москві молодий виконавець не відчув упередженого ставлення до себе. Про це Рибіков розповів viva.ua.

- Cлаво, як тебе приймали в Москві?

- Я очікував якогось негативу на свою адресу. Мабуть, тому що дуже переймався. Але Москва мене зустріла так само добре, як і Київ. Поганого ставлення до себе я не помітив.

- Чи страшно було їхати до Росії в такий непростий для України час?

- Так, звісно, було хвилювання, але все минулося. Єдине, що я помітив у Москві, – це шалений ритм життя, через який усі люди здаються втомленими і напруженими. Мені здається, що здогади про негатив збоку росіян накручуються спеціально. На собі я нічого подібного не відчув.

- Що ти очікуєш від "Нової хвилі"? Розраховуєш на перемогу?

- Понад усе хочеться гідно представити Україну. Для мене це вкрай важливо, тому що я розумію всю відповідальність, яка лежить на мені як співакові з Донецька. Особисто для себе очікую отримати максимум досвіду, завести нові знайомства і, сподіваюся, після конкурсу для мене відкриються нові перспективи. Усе буде так, як має бути. І в будь-якому випадку навіть участь – це круто. Але, звісно, я старатимуся і йтиму до перемоги.