Що таке супермісяць та як він впливає на представників усіх знаків зодіаку

Астролог розповів, що таке супермісяць та чого від нього очікувати представникам усіх знаків зодіаку.

У ніч з 14 на 15 листопада на Землі побачать найбільший супермісяць за останні 70 років. Наступного разу спостерігати унікальне природне явище можна буде лише у 2034 році.

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, що таке супермісяць та як він вплине на представників усіх знаків зодіаку.

Супермісяць – це астрономічне явище, коли повний місяць або молодик збігається з перигеєм місячної орбіти – моментом найбільшого зближення Місяця і Землі.

Завдяки цьому явищу, яке відбувається через рух супутника по еліптичній орбіті, Місяць здаватиметься більш яскравим та матиме гігантські розміри.

Астролог стверджує, що 14 листопада утвориться наступна конфігурація: Місяць буде в опозиції із Сонцем та Чорним місяцем (апогей місячної орбіти). Місяць відповідає за настрій, самопочуття, душевний стан, Сонце – за життєві сили та его, а Чорний місяць виступає каналом тонкої енергії. Тож саме через незвичне положення небесних тіл супермісяць вплине на усі знаки зодіаку.

Утворена конфігурація має напружений характер і провокує душевні хвилювання, невдоволення собою й іншими людьми. Тривоги виникатимуть без будь-яких причин або стресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповіла, як позбутися агресії.

Вплив Чорного Місяця в цьому поєднанні може з одного боку пробудити високомірність та гординю, а з іншого – зробити вразливим та породити необгрунтовані страхи. Ці зміни особливо відчують люди, які народилися в повний місяць.

Супермісяць 14 листопада може викликати тривогу, занепокоєння, навіть дрібні невдачі будуть сприйматися болісно.

Щоб уникнути негативних наслідків, Олексій Котенко радить не розпочинати в цей день важливі проекти, більше відпочивати, наприклад, переглядаючи позитивні фільми, та правильно харчуватися. Ідеальний спосіб розслабитися – медитувати.

Уникайте імпульсивних рішень і залишайтеся привітними та доброзичливими до оточуючих. Якщо ж у вас виникає невдоволення собою, використовуйте його як стимул для самовдосконалення!

Читайте також покрокову інструкцію, як боротися з осінньою хандрою.

Больше новостей