Пластичний хірург "Поверніть мені красу" прокоментував обличчя Тома Круза після пластики

Пластичний хірург "Поверніть мені красу" прокоментував нове обличчя Тома Круза

Що Том круз зробив з обличчям? Користувачі соцмереж змагаються у дотепності, комментуючи пластику голлівудської зірки після церемонії вручення премії BAFTA 2016. Обличчя Тома Круза якщо і усміхалось того вечора, то з великою "натяжкою".

"Мені шкода Тома Круза, - зізнається пластичний хірург Поверніть мені красу Ростіслав Валіхновський. - Він дуже симпатична людина. У свої 50 він виглядав на 40, а може і 35. Зрозуміло, що він для цього докладав зусиль: фізичні навантаження,  дієтологія, спосіб життя. Але зараз він зробив не зовсім правильний крок. Це моя суб'єктивна точка зору. Я проти того, щоб зловживали такими речами, як пластична хірургія. Я проти того, щоб пластична хірургія ставала наркотиком. Це призводить до таких от негативних наслідків". 

Пан Валіхновський неодноразово перетворював на красунь жінок із серйозними проблемами у шоу Поверніть мені красу. А останнім часом активно допомагає бійцям, які були поранені у АТО. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1 онлайн.

Больше новостей