До мережі потрапили фото нового сезону "Шерлока"

Крім Камбербетча  на них присутні Мартін Фрімен, а також його дружина,  як в серіалі, так і  у житті, Аманда Аббінгтон.

Крім Камбербетча, на них присутні Мартін Фрімен, а також його дружина, як у серіалі, так і в житті, Аманда Аббінгтон.

Подробиці творці серіалу намагаються тримати у секреті. Відомо тільки, що більшість сцен тепер знімаються не в Кардіффі, а в Брістолі. Нагадаємо, що якби не Марк Гатісс, один з сценаристів "Шерлока", який повідомив про старт зйомок серіалу в Twitter, про це ніхто б і не дізнався. Справа у тому, що зйомкам дуже заважають його прихильники.

Про те, що шанувальники британського шоу, які називають себе #Setlockers, відволікають від роботи артистів і команду, заявили Мартін Фріман, який грає роль доктора Ватсона, і Марк Гатісс. Фріман зізнався, що присутність сторонніх на натурних зйомках заважає зосередитися. Гатісс розповів, що дії #Setlockers змушують авторів детектива вносити зміни в сценарій і виробничий процес.

Після скарг знімальної групи "Шерлока" на її підтримку виступили прихильники серіалу по всьому світу, більшість з яких закликало #Setlockers не заважати виробництву улюбленого шоу. Просто зараз відбуваються зйомки спеціального різдвяного епізоду "Шерлока", який повинен зв'язати події третього і четвертого сезонів серіалу. Його прем'єра очікується у грудні 2015 року.

Больше новостей