10 років у шлюбі: Євген Кошовий показав фото з весілля

Цьогоріч талановитий комік та актор відсвяткував річницю подружнього життя.

Успішний шоумен, коханий чоловік та люблячий батько двох маленьких доньок.

Успішному сьогодні гумористу та актору студії «Квартал 95» довелося багато працювати та часто стукати в «зачинені двері», перш ніж вирватись із бідності та перебороти в собі нерішучість.

Народився Євген Кошовий у селищі Ківшарівка Харківської області в родині котельника та виховательки дитячого садку. У артиста є старший брат – Дмитро.

Згодом сім’я переїхала на Луганщину. Жили бідно, щоб накрити на свята стіл, мати цілий рік відкладала гроші.

М’ясо й ковбаса були лише на свята. Цього. мабуть не вистачало. Бо зараз у нас удома завжди в холодильнику повно саме мяса та ковбаси, – згадує з посмішкою Євген.

Про подарунки та іграшки для дітей і мови бути не могло. Тому зараз Євген намагається дати дітям усе, що їм тільки хочеться.

Я стараюсь, щоб у дітей було все. А дружина каже, щоб я їх не балував. Але я так не можу, – зізнається Євген.

До речі, з майбутньою дружиною Ксенією гуморист познайомився випадково, в нічному клібі. Потім у спільних знайомих випросив її телефон. Та нагадати красуні про себе зважився тільки через 3 місяці – поздоровив із Новим роком.

Я не знав із чого почати. Думав, почну з цього, а вона раптом скаже щось не те. Я боявся не сподобатися, – посміхається щасливий сім’янин.

Молоді люди зустрілися, 7 годин проговорили та більше не розставалися. Почали жити разом, а одружилися влітку 2007 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий обвінчається з дружиною

Окрім «Кварталу», Кошовий часто знімається й у кіно. Поміж комічних трапляються і відверті сцени. В таких випадках, повертаючись зі зйомок, Євген одразу чесно попереджає кохану:

Ти, коли будеш дивитися ці сцени, не сварися. Тому що це - кіно, і якихось почуттів виникнути не могло.

Раніше, коли дружина брала участь у якихось проектах (нагадаємо, Ксенія – танцівниця), Євген страшенно ревнував. Хотів, щоби вона була поряд, а краще – взагалі вдома. Так і сталося, з народженням доньок, дружина на тривалий час присвятила себе родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина та доньки Кошового знялися у казковій фотосесії (фото)

Стресом та випробуванням для сім'ї Кошових була участь старшої доньки Варі у шоу «Голос. Діти». Талановита дівчинка гідно змагалася, але програла.

Я аж просльозився. Це був найстрашніший день, – згадує зворушений батько.

Після такого досвіду Євген Кошовий навчає доньку, що потрібно, попри все, вірити в свої сили. Мовляв: хочеш чогось досягти – працюй над собою.

Мене робить щасливим те, що я повертаюсь, дійсно додому. Вдома я відчуваю, що мене дійсно люблять і чекають, що мені смачно готують, – ділиться улюблений комік.

Нагадаємо, 24 серпня відбудеться всеукраїнська телевізійна прем’єра кінофільму «Слуга народу-2». Євген Кошовий там грає харизматичного міністра іноземних справ.

Больше новостей