Як акуратно порізати торт і м’які види сирів

Щоб акуратно розрізати крихкі торти та м’які сири, не варто користуватися кухонним ножем.

Експерт Ірина Гулей розповіла в програмі Сніданок з 1+1, як акуратно розрізати ніжне суфле, повітряні тістечка та крихкі торти, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд кондитерських виробів.

Для того, щоб не зіпсувати смаколики під час розрізання, не варто користуватися кухонним ножем.

Для того, щоб зберегти апетитний вигляд торта, краще його "розрізати" за допомогою зубної нитки, – каже експерт

Для цього потрібно різким рухом розрізати торт ниткою на правильні шматочки. Такий спосіб Ірина Гулей радить використовувати і для нарізання м’яких видів сирів

Loading...

Нагадаємо, що 20 липня у світі відзначають Міжнародний день торта, присвячений дружбі між людьми, країнами та народами. 

Для того, аби правильно відсвяткувати цей день, Марічка Падалко розповіла, як приготувати смачний торт зі сметанним кремом.

Больше новостей