Твердий сир: Як правильно вживати продукт
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Галина Незговорова розповіла про користь твердого сиру
Твердий сир - справжня скарбниця поживних речовин і один із найулюбленіших продуктів дорослих та дітей.
Як правильно вживати цей продукт? Чи може він завдати шкоди організму? Про це та інше у програмі Сніданок з 1+1 розповіла дієтолог Галина Незговорова.
Користь твердого сиру
- Вживання сиру швидко насичує та повертає працездатність.
- Покращує стан шкіри та зубів.
- Позитивно діє на нервову систему.
- Попереджає розвиток остеопорозу.
- Збагачує організм білком.
Найпопулярніші сорти твердого сиру
- Швейцарський – 50% жирності.
- Голландський – 45 % жирності.
- Пармезан – 32% жирності.
Новини по темі
Как правильно ухаживать за садовой земляникой: советы эксперта по садоводству
Как использование телефона влияет на организм человека: ответ ученых
Массовые разводы в Украине - миф или реальность: психотерапевт Олег Чабан дал советы, как сохранить брак
Гороскоп на 28 апреля для всех знаков зодиака: не поддавайтесь негативным эмоциям