Твердий сир: Як правильно вживати продукт
Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Галина Незговорова розповіла про користь твердого сиру
Твердий сир - справжня скарбниця поживних речовин і один із найулюбленіших продуктів дорослих та дітей.
Як правильно вживати цей продукт? Чи може він завдати шкоди організму? Про це та інше у програмі Сніданок з 1+1 розповіла дієтолог Галина Незговорова.
Користь твердого сиру
- Вживання сиру швидко насичує та повертає працездатність.
- Покращує стан шкіри та зубів.
- Позитивно діє на нервову систему.
- Попереджає розвиток остеопорозу.
- Збагачує організм білком.
Найпопулярніші сорти твердого сиру
- Швейцарський – 50% жирності.
- Голландський – 45 % жирності.
- Пармезан – 32% жирності.
Новини по темі
Рецептурні ліки за електронними рецептами, перерахунок пенсій, підвищення тарифів на воду: що чекає на українців з 1 квітня
Мова кохання: як правильно говорити про почуття українською (порада мовознавця)
Що має бути в домашній аптечці: пояснює лікарка-терапевтка в "Сніданку з 1+1"
Відключення опалення: скільки можна зекономити, якщо вимкнути батареї зараз (розказують експерти у "Сніданку з 1+1")