Твердий сир: Як правильно вживати продукт
Галина Незговорова розповіла про користь твердого сиру
Твердий сир - справжня скарбниця поживних речовин і один із найулюбленіших продуктів дорослих та дітей.
Як правильно вживати цей продукт? Чи може він завдати шкоди організму? Про це та інше у програмі Сніданок з 1+1 розповіла дієтолог Галина Незговорова.
Користь твердого сиру
- Вживання сиру швидко насичує та повертає працездатність.
- Покращує стан шкіри та зубів.
- Позитивно діє на нервову систему.
- Попереджає розвиток остеопорозу.
- Збагачує організм білком.
Найпопулярніші сорти твердого сиру
- Швейцарський – 50% жирності.
- Голландський – 45 % жирності.
- Пармезан – 32% жирності.
Новини по темі
Не пускають в сховатися в паркінг під час тривоги: чи законно це та що робити в подібній ситуації — відповідь юриста
Правда чи міф: чи дійсно шпинат допомагає схуднути та чому він вважається топовим суперфудом
Проста вечеря зі смаком Середземномор’я: рецепт соковитих кабачкових човників із сиром і грибами
Наклеїти пластир, щоб не нудило в транспорті: чи працює популярний TikTok лайфхак на практиці - пояснює експерт