Твердий сир: Як правильно вживати продукт
Галина Незговорова розповіла про користь твердого сиру
Твердий сир - справжня скарбниця поживних речовин і один із найулюбленіших продуктів дорослих та дітей.
Як правильно вживати цей продукт? Чи може він завдати шкоди організму? Про це та інше у програмі Сніданок з 1+1 розповіла дієтолог Галина Незговорова.
Користь твердого сиру
- Вживання сиру швидко насичує та повертає працездатність.
- Покращує стан шкіри та зубів.
- Позитивно діє на нервову систему.
- Попереджає розвиток остеопорозу.
- Збагачує організм білком.
Найпопулярніші сорти твердого сиру
- Швейцарський – 50% жирності.
- Голландський – 45 % жирності.
- Пармезан – 32% жирності.
Новини по темі
Любов лікує: вчені встановили, що щасливі стосунки знижують ризик ранньої смерті на 40%
Хрумка скоринка й ніжна начинка: французький жульєн у булочці, який зникне зі столу за хвилини – рецепт зі Сніданку з 1+1
Не чіа, авокадо або матча: чому саме капуста стала найкращим суперфудом 2026 року
Не в НАТО, але під захистом: чи можливі гарантії безпеки країн без вступу до Альянсу і що це означає для України