Твердий сир: Як правильно вживати продукт
Галина Незговорова розповіла про користь твердого сиру
Твердий сир - справжня скарбниця поживних речовин і один із найулюбленіших продуктів дорослих та дітей.
Як правильно вживати цей продукт? Чи може він завдати шкоди організму? Про це та інше у програмі Сніданок з 1+1 розповіла дієтолог Галина Незговорова.
Користь твердого сиру
- Вживання сиру швидко насичує та повертає працездатність.
- Покращує стан шкіри та зубів.
- Позитивно діє на нервову систему.
- Попереджає розвиток остеопорозу.
- Збагачує організм білком.
Найпопулярніші сорти твердого сиру
- Швейцарський – 50% жирності.
- Голландський – 45 % жирності.
- Пармезан – 32% жирності.
Новини по темі
«Неймовірний вибух»: Слава Дьомін розповів про удар дрона за кількасот метрів від дому
Найкращий рецепт: як приготувати справжню різдвяну кутю навіть без світла
Святкова закуска з червоною ікрою та авокадо: рецепт, який точно варто спробувати на Різдво та Новий рік
Шоколадна бабка з маком: рецепт від Валентини Хамайко, який легко повторити навіть якщо ви не досвідчений пекар