Як правильно заїдати хронічний стрес: дізнались ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір і Руслан Сенічкін

Лікарка-дієтолог у «Сніданку з 1+1» дала професійні поради, як правильно заїдати хронічний стрес.

Ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1», що виходить по буднях на каналі “1+1 Україна” з 07:00 до 09:30, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір отримали дозвіл на переїдання від лікарки-дієтолога Наталії Самойленко під час прямого ефіру «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін долучився до проєкту 1+1 media «Як ти тримаєшся?»

Лікарка доступно пояснила ведучим, чому ми переїдаємо, і чому не треба відмовляти собі у солодощах під час стресу. Вона поділилась цікавими фактами з досліджень харчування, які допоможуть переїдати правильно, без шкоди для здоров’я.

Дійсно, процес жування протягом 15-20 хвилин зменшує рівень кортизолу на 20%. Тому, коли ми обираємо, що з’їсти, замість печива, що тане в роті, краще обрати цільнозернову булочку.

Потребу в заїданні стресу смаколиками або фаст-фудом викликає нестача в організмі магнію, вітамінів групи B та жирів. Можна заміняти ласощі на корисну альтернативу, як овочі або горіхи.

Лікарка заспокоїла ведучих, додавши: «Не відмовляйтесь від солодкого! А після переїдання не треба себе картати, треба кайфанути!»

Руслан Сенічкін також зазначив, що зі стресом треба співпрацювати, звертаючи також увагу на сон, психічне здоров’я та спорт.

«Харчуватися одними огірками чи яблуками – неможливо. Харчування має бути збалансоване», - підсумував ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір розповіла, як повідомила сину Тарасу про початок великої війни (відео)

Дивіться ранкове шоу "Сніданок з 1+1" по буднях на каналі “1+1 Україна” з 07:00 до 09:30!

Loading...

 

Больше новостей