Людмила Барбір розповіла, як повідомила сину Тарасу про початок великої війни (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір згадала про чоловіка, який мужньо боронить країну (відео) - 1+1

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір долучилась до проєкту 1+1 media «Як ти тримаєшся?»

Поділитися:

Нещодавно група 1+1 media на своїх сторінках в соціальних мережах запустила нову рубрику «Як ти тримаєшся?», в межах якої працівники медіагрупи – зірки, продюсери, ведучі, менеджери та інші плюсівці, ділитимуться особистим досвідом життя в умовах повномасштабної війни, власними трансформаціями та головними викликами, а також тим, наскільки важливо триматися разом та підтримувати одне одного у таких нелегкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще зовсім трохи, і синочок буде з нами", — Тімур та Інна Мірошниченки знайшли дитину для всиновлення

Новою героїнею рубрики «Як ти тримаєшся?» стала ведуча «Сніданку з 1+1» – Людмила Барбір. Ведуча поділилася відвертою історією своєї родини, розповіла, як повідомила сину Тарасу про початок великої війни, згадала про чоловіка, який мужньо боронить країну, та про особисті зміни, які відбулися за час повномасштабного вторгнення. Також розповіла, що робить її по-справжньому щасливою та дозволяє триматися, попри всі жахіття сьогодення.  Переглянути відео можна за посиланням.

Нагадаємо, що першим героєм рубрики «Як ти тримаєшся» став ведучий «Сніданку з 1+1» – Єгор Гордєєв, який розповів про особисті зміни, які відбулися з ним за час повномасштабного вторгнення, про своє місце сили та щоденні ритуали, які допомагають йому бути в тонусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про одну з найважчих травм для військових і медицину в майбутньому: головний лікар лікарні імені Мечникова в “Мосейчук+” розповів про роботу медиків під час війни

Зазначимо, що контент рубрики буде розміщений на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.

Новини по темі