Рецепт від Руслана Сенічкіна: полуничний чізкейк

Для того, щоб приготувати ягідний десерт, не потрібно стояти біля плити.

У студії Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати найкращий літній десерт – ягідний чізкейк.

ІНГРЕДІЄНТИ

Печиво – 200 г.

Вершковий сир – 450 г.

Полуниця – 200 г.

Цукор – 3 ст. л.

Желатин – 1 ст. л.

Вершки – 150 мл.

Лимонний сік – 1 ст. л.

Розтоплене вершкове масло – 100 г.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Викласти 350 г. вершкового сиру в миску. 

2. Додати цукор і лимонний сік.

3. Збити блендером, щоб утворилася однорідна маса.

4. У 100 г. вершкового сиру додати желатин. Збити блендером.

5. Об'єднати дві сирні суміші. Додати збиті жирні вершки. 

6. В окрему миску вилити половину сирно-вершкової суміші. Змішати зі збитою полуницею (можна додати трохи желатину).

Щоб позбутися кісточок в ягодах, варто пропустити суміш через сито, – радить Руслан Сенічкін.

7. Звичайне печиво збити у блендері. Змішати з розтопленим вершковим маслом. Вимісити.

8. Викласти тісто на тарілку. Вирізати формочкою основу для чізкейку.

9. До половини форми залити білу суміш. Звершу вилити полуничну суміш.

10. Поставити в холодильник на 6 год.

11. Прикрасити ягодами.

Больше новостей