У програмі Сніданок з 1+1 продовжується серія рецептів холодних перших страв, які тонізують у літню спеку. Цього разу Руслан Сенічкін поділився рецептом бурякового холодного супу.
Інгредієнти:
2 літра води
2 огірка
4 редиски
1 ст. л. цукру
2 варених буряка
4 варених картоплини
2 варених яйця
1 ст. л. яблучного оцту
зелень та часник за смаком.
Спосіб приготування вегетаріанського холодного супу із буряка:
Нарізану кубиками картоплю варіть до готовності. Бульйон з картоплі не виливаємо, на його основі готуємо суп.
Зваріть буряк, натріть на крупній терці. Щоб зберігся смак і колір, додайте 1 ст. л. цукру та 1 ст. л. оцту. Додайте буряк до картоплі.
Наріжте кубиками огірки, редиску та додайте до супу.
Насамкінець, додайте кубиками нарізані яйця та зелену цибулю.
Холодний буряковий суп надзвичайно популярний у всіх країнах світу. Існує близько 50 рецептів цієї страви. Тож фантазуйте та готуйте на здоров’я!