Сирники з шоколадом по-львівськи від Святослава Гринчука та Руслана Сенічкіна

Готуємо рум’яні хрумкі сирники з шоколадною начинкою із улюбленими ведучими «1+1».

Кожна турботлива господиня мріє почастувати близьких ароматними смаколиками. Адже солодощі у невеликих кількостях зовсім не зіпсують вашу фігуру, а забезпечать енергією і піднімуть настрій.

Відомий телекулінар також дбає про родичів і улюблених колег, тому неодноразово «ТСН». Останнім часом Сенічкін запрошує колег і на кухню, щоб разом приготувати корисний сніданок.

Сьогодні до телекулінара завітав «ТСН» . Мандрівник Гринчук зізнався, що не дуже любить куховарити, однак разом із Сенічкіним вправно приготував ароматні сирники із шоколадною начинкою.

Для приготування потрібно:

1. Сир – 500 г

2. Манка – 5 ст. л.

3. Яйця – 2 шт.

4. Цукор – 6 ст. л.

5. Шоколад – 100 г

6. Вівсяні пластівці – 100 г

Спосіб приготування:

1. Додаємо у сир 2 яйця, манку, цукор.

2. Усе ретельно перемішуємо.

3. Формуємо сирник, кладемо всередину невеликий шматок шоколаду.

4. Обкачуємо сирник у вівсяних пластівцях.

5. Розігріваємо пательню.

6. Смажимо сирники на рослинній олії.

Страву можна вживати з джемом або сметаною.

Дуже смачно. Мені подобається, що сирники мають насичений смак, однак вони не такі «важкі» і жирні, як зазвичай, – зізналася Марічка Падалко.

Такі ласощі краще їсти у першій половині дня.

Також вам буде цікаво дізнатися, як .

Больше новостей