Цукерки, які можуть вбити: Олексій Душка перевірить якість солодощів (результати голосування)

Українці визначили, які торгові марки шоколаду потребують ретельної первірки експертів.

Поділитися:

Олексій Душка дав поради, як правильно обирати молочні продуктиСьогодні, 20 вересня, о 22:00 експерт і ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка розповість глядачам, які приховані загрози для здоров’я приховують солодощі, та як обрати найменш шкідливі ласощі.

До незалежної лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» команда проекту відправила зразки чорного і молочного шоколаду, а також шоколадні цукерки «Ромашка» декількох відомих торговельних марок.

Олексій Душка дізнався, з чого насправді зроблені льодяники, пастила, шоколад, зефір та шоколадні цукерки.

Протягом кількох днів українці визначалися з тим, які торгові марки шоколаду варто відправити на експертизу програми «Життя без обману». На думку користувачів, такі торгові марки потребують ретельної первірки:

1 місце – ТМ  «ROSHEN»

2 місце – ТМ «Світоч»

3 місце – ТМ KINDER SURPRISE

4 місце – ТМ «АВК»

5 місце – ТМ  «КОНТІ» 

6 місце – ТМ «Повна Чаша»

Результати досліджень на вміст та кількість шкідливих речовин Олексій Душка представить телеглядачам вже сьогодні під час ефіру програми.

Експерт програми «Життя без обману» продемонструє, як в домашніх умовах перевірити якість шоколаду, обрати якісний зефір, та розповість, яких компонентів у складі льодяників треба уникати.

Олексій Душка разом з провідними лікарями столиці допоможе сім’ям-учасникам проекту скорегувати добову норму вживання ласощів і навчить «читати» їх склад. Наприкінці випуску, сім’я, яка впорається із завданнями ведучого, отримає в подарунок новий холодильник.

Нагадаємо, продукти, які беруть участь у лабораторних дослідженнях, обираються телеглядачами за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1.

Про те, який шоколад є шоколадний, як обрати ласощі за правилом п’яти компонентів, та які цукерки повільно отруюють, дивіться в програмі «Життя без обману» сьогодні, 20 вересня, о 22:00 на телеканалі 1+1