У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом солоних ялинок з трьома різними начинками до святкового столу.
Новий рік - не за горами, тож майже у всіх вдома вже стоять ялинки. Проте ними можна прикрасити і святковий стіл. Для цього потрібно лише приготувати смачні та незвичайні ялинки з тіста. Вони стануть не тільки прекрасною закускою до столу, а й додадуть святкового настрою.
Читайте також: Топ-5 страв з курятини до святкового столу.
ІНГРЕДІЄНТИ
Цукіні - 1 шт
Бекон – 40 г
Сир – 40 г
Оливки – 8 шт
Листкове тісто – 400 г
Спеції за смаком
СОУС «ПЕСТО»
Сир – 40 г
Базилік – 40 г
Часник – 3 зубчики
Волоський горіх – 40 г
Оливкова олія – 2 ст. л.
ПРИГОТУВАННЯ
Тісто має бути тонким і бажано прямокутної форми, - каже телеведучий.
Горіхи можуть бути в такому соусі кедрові або волоські, - підкреслює Руслан Сенічкін.
Таким чином мають вийти такі собі ялиночки, - каже телекулінар.
У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки, - зауважує Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився 4 рецептами олів'є для новорічного столу.