Такого ви ще не куштували: солоний "Наполеон" з тунцем від Єгора Гордєєва

Як приготувати торт "Наполеон" з тунцем — рецепт у "Сніданку з 1+1".

Продовжуємо розширювати кулінарні горизонти. У "Сніданку з 1+1" ведучий Єгор Гордєєв приготував нестандартний торт "Наполеон". Але не десерт, а повноцінну поживну страву з тунцем. Ділимося рецептом!

Солоний "Наполеон" з тунцем: рецепт

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 500 г
  • майонез – 100 г
  • кріп – 50 г
  • яйця – 4 шт.
  • тунець консервований – 250 г сир
  • твердий – 150 г
  • сіль, перець – за смаком
  • зернятка граната

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Так ви ще не готували: оригінальний шуба-рол від Руслана Сенічкіна

Солоний "Наполеон" з тунцем: рецепт

1. Для начинки в окрему миску влити майонез, додати зелень, сіль, перець за смаком. Перемішати.

2. Змастити один корж листкового тіста, викласти на нього натерті відварені яйця.

3. Накрити наступним коржем та змастити верх соусом з майонезу. Зверху викласти тунець. 

4. Накрити третім коржем, змастити верх начинкою з майонезу. Викласти зверху натертий сир. Прикрасити зернятками гранату.

5. Залишити "Наполеон" на певний час, аби він просочився своїм соусом. А вже після — подавати до столу.

Шукайте більше цікавих рецептів "Сніданку з 1+1" у будні з 06:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Больше новостей