"Містер світу" Богдан Юсипчук розповів, як оцінюють "вихід у плавках" на чоловічому конкурсі краси

Актор розсекретив свої головні переваги

Богдане, вітаємо найкрасивішого чоловіка світу! Саме такий титул ви нещодавно здобули на всесвітньому конкурсі. Що вас підштовхнуло до такої кар’єри красунчика? Адже за освітою і за фахом ви – професійний актор.

- Чому я поїхав на цей конкурс? Тому що я хотів бути чимось корисним Україні, окрім того, що я хочу прославити Україну в акторському плані – взяти «Оскар», це, звичайно, моя мрія!  І ще – бути першим в світі в такому конкурсі, і це мені вдалося! Залишився «Оскар», і я зроблю це обов’язково! Мені треба, щоб про Україну дізналися з хорошої сторони, тому що, на жаль, знають про революцію, корупцію та війни.

Ви не ходите в стрічці. Дівчата «Міс Світу», «Міс Всесвіт» обов’язково вдягають стрічку та корону на захід, щоб здалеку було видно: ось іде міс!

- Класно було б, щоб мене люди без стрічки впізнавали. Стрічка – це титул, який означає: так, я переможець, але ходити усюди зі стрічкою – це неправильно і не по-чоловічому.

Як відбуваються чоловічі конкурси краси? Чи є конкурс у купальниках, а точніше у плавках?

- Є звичайно. Ми виходили в плавках, і оцінювали наскільки ми пропорційно розвинені. Якби це був просто конкурс краси, то ми б приїхали в Перу на п’ять хвилин, на нас подивилися і відправили б додому. Або ще гірше – виставили б лише наші фотографії. Конкурс чоловічої краси закінчувався в перший день, і починався конкурс стратегів, тактиків і психологів, тому що хлопці були пропорційніше розвинуті, ніж я. Більшість з них – фітнес-тренери, а я – актор, тож вмів правильно себе показати. Напевно, сукупність цих факторів і дала мені перемогу.

На конкурсах краси до дівчат залицяються заможні чоловіки. Як відбувається на конкурсах краси у хлопців? Тому що так само є, як і заможні чоловіки, заможні жінки, які також у пошуках вродливих хлопців.

- Все було, але не так, що вони щось прямо говорили, це було видно у погляді, у поведінці. Були якісь натяки, але я був на такому куражі і настільки був вже в Україні, що мені хотілося привезти призове місце, і сказати: «Так, я перший, і я зміг!»

Больше новостей