"Містер світу" Богдан Юсипчук розповів, як оцінюють "вихід у плавках" на чоловічому конкурсі краси

Актор розсекретив свої головні переваги

Поделиться:

Богдане, вітаємо найкрасивішого чоловіка світу! Саме такий титул ви нещодавно здобули на всесвітньому конкурсі. Що вас підштовхнуло до такої кар’єри красунчика? Адже за освітою і за фахом ви – професійний актор.

- Чому я поїхав на цей конкурс? Тому що я хотів бути чимось корисним Україні, окрім того, що я хочу прославити Україну в акторському плані – взяти «Оскар», це, звичайно, моя мрія!  І ще – бути першим в світі в такому конкурсі, і це мені вдалося! Залишився «Оскар», і я зроблю це обов’язково! Мені треба, щоб про Україну дізналися з хорошої сторони, тому що, на жаль, знають про революцію, корупцію та війни.

Ви не ходите в стрічці. Дівчата «Міс Світу», «Міс Всесвіт» обов’язково вдягають стрічку та корону на захід, щоб здалеку було видно: ось іде міс!

- Класно було б, щоб мене люди без стрічки впізнавали. Стрічка – це титул, який означає: так, я переможець, але ходити усюди зі стрічкою – це неправильно і не по-чоловічому.

Як відбуваються чоловічі конкурси краси? Чи є конкурс у купальниках, а точніше у плавках?

- Є звичайно. Ми виходили в плавках, і оцінювали наскільки ми пропорційно розвинені. Якби це був просто конкурс краси, то ми б приїхали в Перу на п’ять хвилин, на нас подивилися і відправили б додому. Або ще гірше – виставили б лише наші фотографії. Конкурс чоловічої краси закінчувався в перший день, і починався конкурс стратегів, тактиків і психологів, тому що хлопці були пропорційніше розвинуті, ніж я. Більшість з них – фітнес-тренери, а я – актор, тож вмів правильно себе показати. Напевно, сукупність цих факторів і дала мені перемогу.

На конкурсах краси до дівчат залицяються заможні чоловіки. Як відбувається на конкурсах краси у хлопців? Тому що так само є, як і заможні чоловіки, заможні жінки, які також у пошуках вродливих хлопців.

- Все було, але не так, що вони щось прямо говорили, це було видно у погляді, у поведінці. Були якісь натяки, але я був на такому куражі і настільки був вже в Україні, що мені хотілося привезти призове місце, і сказати: «Так, я перший, і я зміг!»