Ніна Матвієнко прокоментувала свою участь в скандальному реп-кліпі «Падло» Аліни Паш та Alyona Alyona

"Я хочу подякувати за те, що вони довірили це саме мені!"

Ніно Митрофанівно, сьогодні ви співаєте на конкурсі краси для заміжніх жінок. Можливо, колись вам пропонували взяти участь у чомусь подібному?

- Не з моїм зростом…

Як ви ставитеся до конкурсів краси для заміжніх дівчат?

- Заміжжя, діти – це прекрасно! Жіноча краса – це не тільки для хати, це Божа краса! Цю красу треба показувати людям, тому що в ній є посмішка, є мудрість, є великий труд! Займайтеся собою!

Ви точно знаєте, що зробити, щоб цю природну красу зберегти, не роблячи пластичних операцій чи ін’єкцій краси…

- Просто треба мати онуків! Моя онучка Ніна не дає мені старіти! Але зараз і дорослих, і дітей «тормозять» гаджети! Красу нічим не зіпсуєш, якщо любиш!

Ми з вами спілкуємося напередодні Великодня. У вашій родині великодніх традицій чимало… Як будете святкувати Великдень цього року?

- Головне піти до церкви, вистояти ніч, причаститися… І вранці я вже з повним кошиком приходжу до будинку, в якому всі ще сплять, і кричу «Христос Воскрес» - тиша, знову те саме – тиша, третій раз кричу – і собака в сусідів починає гавкати. 

Зовсім нещодавно ви взяли участь у неочікуваному для себе проекті. До Великодня вийшла нова пісня реп-співачок Аlyona Аlyona і Alina Pash. Ви ніби оповідач історії, про яку йдеться мова у кліпі. Чи одразу пішли на цей експеримент?

-Я хочу подякувати за те, що вони довірили це саме мені! Я ж не дуже сучасна жінка, але коли дівчата сказали мені про це, то я подумала, що треба їм догодити! Я у школі змінювала голос, була ведучою та три роки грала роль ведмедика! Всі питали, що це за дитина така… Вчитель-фізик мене так і не виказав, і до сьогоднішнього дня у школі так і не знають, хто був ведмедиком...

У цьому ж відео ваш голос впізнаваний. Слова цього репу досить екстремальні: «Хто сказав на мамку падло? Крашу писанки я, як Пікассо Пабло!». Чи чули ви трек перед тим, як взяли участь у записі?

-Нічого не чула!

Больше новостей