Ніна Матвієнко прокоментувала свою участь в скандальному реп-кліпі «Падло» Аліни Паш та Alyona Alyona

"Я хочу подякувати за те, що вони довірили це саме мені!"

Поділитися:

Ніно Митрофанівно, сьогодні ви співаєте на конкурсі краси для заміжніх жінок. Можливо, колись вам пропонували взяти участь у чомусь подібному?

- Не з моїм зростом…

Як ви ставитеся до конкурсів краси для заміжніх дівчат?

- Заміжжя, діти – це прекрасно! Жіноча краса – це не тільки для хати, це Божа краса! Цю красу треба показувати людям, тому що в ній є посмішка, є мудрість, є великий труд! Займайтеся собою!

Ви точно знаєте, що зробити, щоб цю природну красу зберегти, не роблячи пластичних операцій чи ін’єкцій краси…

- Просто треба мати онуків! Моя онучка Ніна не дає мені старіти! Але зараз і дорослих, і дітей «тормозять» гаджети! Красу нічим не зіпсуєш, якщо любиш!

Ми з вами спілкуємося напередодні Великодня. У вашій родині великодніх традицій чимало… Як будете святкувати Великдень цього року?

- Головне піти до церкви, вистояти ніч, причаститися… І вранці я вже з повним кошиком приходжу до будинку, в якому всі ще сплять, і кричу «Христос Воскрес» - тиша, знову те саме – тиша, третій раз кричу – і собака в сусідів починає гавкати. 

Зовсім нещодавно ви взяли участь у неочікуваному для себе проекті. До Великодня вийшла нова пісня реп-співачок Аlyona Аlyona і Alina Pash. Ви ніби оповідач історії, про яку йдеться мова у кліпі. Чи одразу пішли на цей експеримент?

-Я хочу подякувати за те, що вони довірили це саме мені! Я ж не дуже сучасна жінка, але коли дівчата сказали мені про це, то я подумала, що треба їм догодити! Я у школі змінювала голос, була ведучою та три роки грала роль ведмедика! Всі питали, що це за дитина така… Вчитель-фізик мене так і не виказав, і до сьогоднішнього дня у школі так і не знають, хто був ведмедиком...

У цьому ж відео ваш голос впізнаваний. Слова цього репу досить екстремальні: «Хто сказав на мамку падло? Крашу писанки я, як Пікассо Пабло!». Чи чули ви трек перед тим, як взяли участь у записі?

-Нічого не чула!