Марічка Падалко дала поради, як поєднувати кар’єру та виховання дітей

Ведуча ТСН Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв’ю та разом із дітьми знялася для обкладинки журналу «Отдохни».

Чарівна Марічка Падалко з’явилася на обкладинці відомого українського глянцю. На сторінках журналу «Отдохни» телеведуча розповіла, як їй вдається поєднувати ролі ведучої, дружини й мами та ще встигати активно займатися спортом.

Народження третьої дитини – це великий стимул для особистого розвитку. Що більше дітей, то більше всього ви встигаєте! Це доведено на практиці, - каже Марічка.

 

В інтерв’ю ведуча поділилася з читачами своїми секретами успішності й на роботі, і в родині. Вона розповіла, як її зіркова сім’я проводить вихідні та розподіляє хатні обов’язки.

Усі вихідні й канікули проводимо на дачі - там кожному знайдеться заняття. Пара маминих рук - це добре, а коли є ще три пари ручок, які можуть прополоти по шматочку клумби, - це зовсім інша історія! – поділилася багатодітна матуся.

Марічка розказала про захоплення дітей, їхні таланти, графік життя, гуртки, а також про те, як Михайлик, Катруся та Маша борються за увагу батьків.

«У них є звичка - починати розповідати мамі щось важливе, коли вона з кимсь розмовляє. Це їхній шанс дістати всю її увагу, коли поруч немає суперників», - сміється Марічка.

Ведуча розповіла і про спорт у житті. Попри щільний графік, їй вдається ставити нові й нові цілі – і досягати їх. Марічка бере участь у забігах, має вже кілька нагород за різні дистанції та щодня демонструє ідеальну фізичну форму в ефірах «ТСН».

Ми не фанати фаст-фуду. Найшкідливіше, що я їм у невеликій кількості, - чорний шоколад. Це чудова альтернатива солодкому, - поділилася ведуча.

Детальніше про те, як наважитися бути багатодітною мамою, як відділяти робочі моменти від домашніх та як залишатися у чудовій формі, читайте у повній версії інтерв’ю зірки 1+1 на сторінках «Отдохни».

Больше новостей