Марічка Падалко дала поради, як поєднувати кар’єру та виховання дітей

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв’ю та разом із дітьми знялася для обкладинки журналу «Отдохни».

Поділитися:

Чарівна Марічка Падалко з’явилася на обкладинці відомого українського глянцю. На сторінках журналу «Отдохни» телеведуча розповіла, як їй вдається поєднувати ролі ведучої, дружини й мами та ще встигати активно займатися спортом.

Народження третьої дитини – це великий стимул для особистого розвитку. Що більше дітей, то більше всього ви встигаєте! Це доведено на практиці, - каже Марічка.

 

В інтерв’ю ведуча поділилася з читачами своїми секретами успішності й на роботі, і в родині. Вона розповіла, як її зіркова сім’я проводить вихідні та розподіляє хатні обов’язки.

Усі вихідні й канікули проводимо на дачі - там кожному знайдеться заняття. Пара маминих рук - це добре, а коли є ще три пари ручок, які можуть прополоти по шматочку клумби, - це зовсім інша історія! – поділилася багатодітна матуся.

Марічка розказала про захоплення дітей, їхні таланти, графік життя, гуртки, а також про те, як Михайлик, Катруся та Маша борються за увагу батьків.

«У них є звичка - починати розповідати мамі щось важливе, коли вона з кимсь розмовляє. Це їхній шанс дістати всю її увагу, коли поруч немає суперників», - сміється Марічка.

Ведуча розповіла і про спорт у житті. Попри щільний графік, їй вдається ставити нові й нові цілі – і досягати їх. Марічка бере участь у забігах, має вже кілька нагород за різні дистанції та щодня демонструє ідеальну фізичну форму в ефірах «ТСН».

Ми не фанати фаст-фуду. Найшкідливіше, що я їм у невеликій кількості, - чорний шоколад. Це чудова альтернатива солодкому, - поділилася ведуча.

Детальніше про те, як наважитися бути багатодітною мамою, як відділяти робочі моменти від домашніх та як залишатися у чудовій формі, читайте у повній версії інтерв’ю зірки 1+1 на сторінках «Отдохни».

Новини по темі