Ірина Кудашова в дебютному кліпі CLOUDLESS (відео)

Дивіться кліп на пісню VDCHVT, яка стала саундтреком серіалу Школа.

Гурт CLOUDLESS презентував кліп на пісню VDCHVT, яка стала саундтреком серіалу Школа. Досить довго тримали інтригу, хто ж саме з чарівних дівчат буде у відео, і от нарешті відкрили таємницю - це Ірина Кудашова. 

“Ми довго разом з режисером думали, над сюжетною лінією, і обрали Іру тому, що її образ найбільше відповідає настрою музики, яку ми створюємо. Це не сум, це теплі спогади, внутрішня гармонія і спокій” – розповідає музикант колективу Антон Панфілов.

На фото: Антон Панфілов

Шлях до кохання лежить через самотність.

Самотність дозволяє і навіть допомагає нам вивчити, впізнати та знайти себе, стати цілісними, незалежними і сильними, стати кращою версією себе. Вважаю, що тільки після таких змін людина здатна на справжні почуття. Іра Кудашова, яка зіграла головну героїню, не зважаючи на юний вік, чудово впоралася з поставленим завданням і допомогла передати нашу ідею глядачу." – розкриває подробиці зйомок режисер Олександр Шкрабак

На фото: режисер Олександр Шкрабак

“Я була здивована і дуже зраділа, коли CLOUDLESS запросили мене на зйомки! І раніше чула їх пісні, вони постійно звучать у серіалі Школа, в якому я граю одну з головних ролей, і з того часу є у моєму плей-листі. Мені дуже подобається моя роль у кліпі VDCHVT.

Я граю не просто красиву дівчинку, а розказую справжню глибоку історію - ділиться враженнями головна героїня Ірина Кудашова.

Таку атмосферу підкреслює і локація, в якій відбувалися зйомки кліпу. Старі напівзруйновані стіни і вікна до підлоги, а з іншого боку – розмальовані яскравими малюнками.

"Не обов’язково говорити про почуття, не обов’язково бути фізично поруч, не обов’язково робити безглузді вчинки, чи доводити щось собі чи іншим. Найважливіше – відчувати. На відстані. Попри повну відсутність можливості бути разом з людиною, до якої виникають почуття. 

На фото: Євген Тютюнник

Наша пісня – найвищий вияв любові, яка не має кордонів, яка не має ні віку, ні статі, і закликає не обмежуватись стереотипністю і бути відкритим до почуттів зовсім по-новому. Коли важливо просто відчувати і дозволяти відчути себе” - ділиться емоціями про створення пісні VDCHVT фронтмен CLOUDLESS і автор слів Євген Тютюнник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Школи Ірина Кудашова про свої плани: «Мрію потрапити до Голлівуду»

Більше новин