Ірина Кудашова в дебютному кліпі CLOUDLESS (відео)

Школа
Ірина Кудашова в дебютному кліпі CLOUDLESS (відео).
instagram.com

Дивіться кліп на пісню VDCHVT, яка стала саундтреком серіалу Школа.

Поділитися:

Гурт CLOUDLESS презентував кліп на пісню VDCHVT, яка стала саундтреком серіалу Школа. Досить довго тримали інтригу, хто ж саме з чарівних дівчат буде у відео, і от нарешті відкрили таємницю - це Ірина Кудашова. 

“Ми довго разом з режисером думали, над сюжетною лінією, і обрали Іру тому, що її образ найбільше відповідає настрою музики, яку ми створюємо. Це не сум, це теплі спогади, внутрішня гармонія і спокій” – розповідає музикант колективу Антон Панфілов.

На фото: Антон Панфілов

Шлях до кохання лежить через самотність.

Самотність дозволяє і навіть допомагає нам вивчити, впізнати та знайти себе, стати цілісними, незалежними і сильними, стати кращою версією себе. Вважаю, що тільки після таких змін людина здатна на справжні почуття. Іра Кудашова, яка зіграла головну героїню, не зважаючи на юний вік, чудово впоралася з поставленим завданням і допомогла передати нашу ідею глядачу." – розкриває подробиці зйомок режисер Олександр Шкрабак

На фото: режисер Олександр Шкрабак

“Я була здивована і дуже зраділа, коли CLOUDLESS запросили мене на зйомки! І раніше чула їх пісні, вони постійно звучать у серіалі Школа, в якому я граю одну з головних ролей, і з того часу є у моєму плей-листі. Мені дуже подобається моя роль у кліпі VDCHVT.

Я граю не просто красиву дівчинку, а розказую справжню глибоку історію - ділиться враженнями головна героїня Ірина Кудашова.

Таку атмосферу підкреслює і локація, в якій відбувалися зйомки кліпу. Старі напівзруйновані стіни і вікна до підлоги, а з іншого боку – розмальовані яскравими малюнками.

"Не обов’язково говорити про почуття, не обов’язково бути фізично поруч, не обов’язково робити безглузді вчинки, чи доводити щось собі чи іншим. Найважливіше – відчувати. На відстані. Попри повну відсутність можливості бути разом з людиною, до якої виникають почуття. 

На фото: Євген Тютюнник

Наша пісня – найвищий вияв любові, яка не має кордонів, яка не має ні віку, ні статі, і закликає не обмежуватись стереотипністю і бути відкритим до почуттів зовсім по-новому. Коли важливо просто відчувати і дозволяти відчути себе” - ділиться емоціями про створення пісні VDCHVT фронтмен CLOUDLESS і автор слів Євген Тютюнник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Школи Ірина Кудашова про свої плани: «Мрію потрапити до Голлівуду»

Новини по темі