Красень Алекс зі Школи зізнався, яка жінка може полонити його серце

Також актор Микита Вакулюк пригадав цікавий епізод зі зйомок серіалу.

Красивий, розумний чоловік, який, повернувшись зі США до України, влаштовується до школи вчителем англійської мови. Вчителювання вносить корективи в його життя: у навчальному закладі він стає свідком інтриг і підліткових проблем та до всього знаходить нове кохання. Такий він – Алекс із серіалу , що з успіхом стартував на 1+1. Не дивно, що після такої ролі кількість прихильників актора та моделі Микити Вакулюка активно зростає.

Про особливості зйомок Школи, своє бачення сучасного вчителя та дещо особисте актор розповів  1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал Школа б'є рекорди за переглядами в Інтернеті

Микито, яким, на вашу думку, має бути сучасний вчитель?

Передусім він має бути психологом, адже кожна дитина – індивідуальність. До кожного учня потрібно знаходити підхід. Варто бути гнучким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи мрії: 10 цікавих відмінностей освіти у різних країнах світу

Поділіться цікавим епізодом зі зйомок серіалу?

Таких епізодів було чимало. Розповім про один із них: часом зйомки затягувалися так, що тривали після 24 години. Деякі актори жили далеко від школи, у якій проходи зйомки, тому лишалися ночувати на майданчику. Домовлялися з охороною, влаштовували собі спальне місце.

У Школі за ваше серце боряться декілька жінок, причому з абсолютно різними характерами. А яка жінка може полонити вас у реальному житті?

Передусім вона має бути розумною, активною, веселою, мати гарний смак. А мені подобається, коли жінка багато розмовляє (усміхається).

Більше новин