Красень Алекс зі Школи зізнався, яка жінка може полонити його серце

Школа

Також актор Микита Вакулюк пригадав цікавий епізод зі зйомок серіалу.

Поделиться:

Красивий, розумний чоловік, який, повернувшись зі США до України, влаштовується до школи вчителем англійської мови. Вчителювання вносить корективи в його життя: у навчальному закладі він стає свідком інтриг і підліткових проблем та до всього знаходить нове кохання. Такий він – Алекс із серіалу , що з успіхом стартував на 1+1. Не дивно, що після такої ролі кількість прихильників актора та моделі Микити Вакулюка активно зростає.

Про особливості зйомок Школи, своє бачення сучасного вчителя та дещо особисте актор розповів  1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал Школа б'є рекорди за переглядами в Інтернеті

Микито, яким, на вашу думку, має бути сучасний вчитель?

Передусім він має бути психологом, адже кожна дитина – індивідуальність. До кожного учня потрібно знаходити підхід. Варто бути гнучким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи мрії: 10 цікавих відмінностей освіти у різних країнах світу

Поділіться цікавим епізодом зі зйомок серіалу?

Таких епізодів було чимало. Розповім про один із них: часом зйомки затягувалися так, що тривали після 24 години. Деякі актори жили далеко від школи, у якій проходи зйомки, тому лишалися ночувати на майданчику. Домовлялися з охороною, влаштовували собі спальне місце.

У Школі за ваше серце боряться декілька жінок, причому з абсолютно різними характерами. А яка жінка може полонити вас у реальному житті?

Передусім вона має бути розумною, активною, веселою, мати гарний смак. А мені подобається, коли жінка багато розмовляє (усміхається).

Новости по теме