Така особлива і легка у приготуванні приправа тонко підкреслює смак та аромат страви. До того ж, приносить користь здоров’ю.
Вона удвічі більш солена, ніж звичайна сіль. Відповідно споживати її можна менше.
Loading...
Так, щоб зробити пряну сіль, вам знадобиться усього хвилина і наступні інгредієнти:
До 500 г солі додайте по одній столовій ложці спецій і перетерту голівку часнику. Ретельно змішайте складові.
Пряною сіллю можна приправляти супи, овочі, салати, м’ясо або рибу. Також її можна використовувати замість звичайної солі під час приготування сухариків і маринування.
Аби приправа не втратила свого аромату і не набралася вологи, тримайте її у щільно закритому прозорому посуді. Це красиво і корисно.
Детальніше - у сюжеті програми Сніданок. Вихідний онлайн.