Топ-8 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Список завжди актуальних речей від Андре Тана.

Тренди змінюються кожного сезону, тому дотримуватися абсолютно кожного — важко і дорого. Витрачати гроші краще на ті речі, які прослужать довго і не втратять своєї актуальності з часом. На що звернути увагу, формуючи базовий гардероб, розповів український модельєр Андре Тан.

Маленька чорна сукня

Моду на маленьку чорну сукню започаткувала Коко Шанель, підхопила Одрі Хепберн у стрічці «Сніданок у Тіффані», а згодом увесь світ визнав вічною класикою. Універсальність полягає в тому, що маленька чорна сукня завжди доречна, всім личить і до неї пасує будь-яке взуття. Крім того, якщо правильно обрати аксесуари, можна створити образ і для офісу, і для вечірки.

Pull&Bear

Біла сорочка

У 50-х білу сорочку рекламувала Бріжіт Бардо, у 90-х — Дженніфер Еністон, а в 2018-ому — Анджеліна Джолі. Сьогодні це невід’ємна частина базового гардеробу будь-якої жінки. Перевага білої блузки в тому, що вона візуально віднімає років, додає свіжості та легко комбінується з будь-яким низом. Сорочка білого кольору виглядатиме стильно зі спідницею, джинсами та класичними брюками.

Zara

Тренч

Як носити тренч, можна повчитися хоча б у членів королівської родини: Кейт Міддлтон і Меган Маркл неодноразово демонстрували стильні рішення. Андре Тан зауважив, що завдяки тренчу будь-який образ відразу ж стає більш благородним і вишуканим. Також цей предмет гардеробу вдало коригує фігуру за рахунок акценту на талії.

Zara

Тільник

«Смугастий» тренд започаткувала знову ж таки Коко Шанель. Тільник стане в нагоді не лише в повсякденному житті, а й коли хочеться створити стильний аутфіт, наприклад, на роботу. Достатньо вдягнути смугасту водолазку або футболку під класичний піджак: усі погляди будуть прикуті до вас. Крім того, такий принт можна поєднувати з будь-якими кольорами. 

Джинси

Брюки з якісного деніму правильного темно-синього кольору додають ногам стрункості та довжини. Модельєр порадив звернути увагу на широкі моделі зі стрічкою посередині в дусі 70-х — саме в них фігура виглядатиме найбільш привабливо і модно.

Bershka

Сукня-футляр

Приталений силует, виріз у формі літери V та стримана довжина міді — так виглядає ідеальна сукня-футляр на думку Андре Тана. Колір може бути як нейтральним білим або чорним, так і більш яскравим — червоним, смарагдовим, бордовим.

Mohito

Джинсова сорочка

Сорочка з деніму допоможе одягнутися стильно в будь-яку пору року. Адже вона виглядатиме доречно і взимку, і влітку. Дизайнер зазначив, що наразі вкрай актуальний total-denim look — повністю «джинсове» вбрання.  

Reserved

Спідниця-олівець

Ця класична вузька спідниця допомогає урівноважити фігуру та наближує її до «пісочного годинника». За рахунок високої талії ноги здаються довшими, а вигини більш жіночними. До речі, першим створив колекцію одягу зі спідницею-олівець Крістіан Діор.  

Zara

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 секретів елегантності, які допоможуть виглядати як парижанка

Більше новин