Волоські горіхи - смачні та корисні ласощі, які використовуються в багатьох стравах. Вчені стверджують, що щоденне вживання 100 грамів горіхів суттєво покращує пам'ять. Їсти їх - одне задоволення, а от почистити часто буває складно.
Легко почистити волоські горіхи допоможе мікрохвильова піч. Горіхи потрібно залити водою і поставити у мікрохвильовку на 3 хвилини.
Прогріті горіхи надзвичайно легко чистити, не пошкоджуючи при цьому їх форму.
За допомогою окропу можна зняти шкірку з мигдалю. Горіхи варто залити гарячою водою за декілька хвилин, після цього шкірка знімається швидко і без зайвих зусиль.
Слідкуйте за іншими корисними порадами в програмі Сніданок з 1+1.