Сік безумовно є одним із найулюбленіших напоїв малюків та дорослих в усьому світі. Лише минулого року Україна експортувала понад 127 тисяч тонн концентрату, і 97% з нього — яблучний. Але популярність не завжди гарантує якість. Як обрати безпечний та корисний сік, розповів Костянтин Грубич у Сніданку з 1+1.
Щоб не помилитися у виборі, варто знати основні категорії:
Багато хто вважає, що домашнє завжди краще. Проте фахівці наголошують: не завжди вдається дотриматися повної стерильності вдома, тож безпека такого продукту під сумнівом. На ліцензійних виробництвах обладнання регулярно перевіряють, контролюють чистоту та дотримання технології, що зменшує ризик антисанітарії.
Щоб не помилитися, звертайте увагу на прості, але важливі деталі:
Пам’ятайте: натуральний сік — це не лише приємний смак, а й користь для здоров’я, але тільки якщо він справді якісний.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати оселедець: корисні поради