День батька: Юрій Горбунов приєднався до флешмобу UNICEF Ukraine

Напередодні свята користувачі соцмереж висловлюють своїм татам любов та щиру подяку.

18 червня понад 80 країн світу відзначатимуть Міжнародний День батька. Напередодні свята користувачі соцмереж почали висловлювати своїм татам любов та щиру подяку.

«Сніданок з 1+1» також долучився до флешмобу та разом із командою UNICEF Ukraine розпочав марафон привітань татусям. Запрошуємо всіх охочих ділитися публікаціями про роль батька та його значення у житті й розвитку дитини! Не забудьте доповнити свої дописи відповідними хештегами:  #EarlyMomentsMatter та #СуперТатоМоже.

Ініціатива «СУПЕРТАТО» – це частина великої всесвітньої кампанії Юнісеф. Соцмережами вже поширюються безліч зворушливих фото користувачів із батьками, доповнених щирими спогадами.

Не треба суперможливостей, щоб бути супертатом. Потрібна тільки любов, – закликає команда UNICEF Ukraine.

До світового флешмобу з нагоди Міжнародного Дня батька вже встиг приєднатися ведучий «1+1» Юрій Горбунов. Молодий тато поділився своїми міркуваннями про виховання дитини та батьківську роль у ньому:

Героєм флешмобу також став учасник соціального мультимедійного проекту «Переможці» Сергій Романовський. 26-річний ветеран АТО восени 2014-го під час запеклого бою на передовій у Луганській області утратив ногу. Тепер він веде активну наукову роботу у військовій академії, долає дистанції на марафонських забігах, професійно займається кросфітом та мріє взяти участь у Паралімпіаді в Токіо як тріатлоніст.

Бути батьком – це честь, адже ми отримуємо можливість сформувати красиву людину в усіх її проявах: навчити доброти, співчуття й поваги до людей, відповідальності та любові до рідної землі, розвинути вміння й таланти, – вважає Сергій. 

Окрім того, супер-тато додає: "Нині діти дорослішають дуже рано, тому, як на мене, важливо вже змалечку цінувати їхню особистість, дослухатися до них. Я впевнений: виховати сина справжнім чоловіком, патріотом, громадянином своєї країни – обов’язок та покликання кожного чоловіка.

Зворушливе фото героя АТО з маленьким сином вже зібрало понад 3000 уподобань на сторінці Юнісеф у фейсбуку.

Приєднуйтесь до флешмобу і подякуйте своїм татусям!

Більше новин