Хто полонив серце Даші Астаф’євої, чим захоплюється співачка та чому з неї насміхалися в школі (відео)

Дашу Астаф’єву називають найбажанішою та найсексуальнішою жінкою України, хоча в дитинстві вона вважала себе гидким каченям. Їй приписували багато романів, але вона страждала від самотності та тривалий час шукала своє кохання.

Дочка машиніста та працівниці теплокомбінату, ще школяркою Даша Астаф’єва здобула славу шибайголови — так вона захищалась від глузувань однолітків. Ті висміювали її худорлявість та алергійні висипи на обличчі.

Після школи дівчинка вступила на режисерський факультет. Тоді ж серйозно захопилася вокалом, почала відвідувати кастинги, талант-шоу та модельні агенції. Зробила фотосесію у стилі Ню, стала улюбленою зіркою відомого чоловічого журналу Playboy та здружилася з його американським засновником Г'ю Гефнером. А згодом Даша Астаф’єва підкорила музичну сцену у складі групи «Нікіта», де провокувала публіку відвертими образами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Даша Астаф’єва висловилася проти хейту та булінгу – флешмоб #красивасерцем від каналу 1+1

За  іміджем легковажної бунтівниці ховалася кропітка робота в тренажерних залах, захоплення риболовлею та самотність. Якось Даша зізналася, що пережила зраду коханого і довгий час не могла закохатися знову, аж поки не зустріла бізнесмена Артема Кіма.

Я хотіла дитину з першого дня, як зустріла Артема. Він позвав мене на першу зустріч, але замість того, щоб слухати його, я сиділа та думала, яким він буде хорошим батьком. 

Та побратися тоді не судилося. Нареченого звинуватили в грошових оборудках і відібрали паспорт. Вже близько чотирьох років триває слідство над коханим. Даша Астаф’єва дуже тяжко переживала цей період. Допомагала творчість та улюблене хобі — риболовля.

У свої 36 років Даша встигла знятися у понад 10 фільмах. Чотири роки тому вона розпочала сольну  кар'єру, а не так давно стала учасницею шоу зіркових пародій Ліпсінк Батл, де перевтілилася в ікону стилю Мерлін Монро. 

У вільний час Даша Астаф’єва захоплюється подорожами та малює. Каже, що саме живопис допоміг їй позбутися депресії, яка була наслідком перенесення коронавірусу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва у спідньому позує серед льодовиків (чарівні фото)

Дивіться відео сюжет з подробицями особистого життя Даші Астаф’євої:

Loading...

Більше новин