Співачка Даша Астаф’єва висловилася проти хейту та булінгу – флешмоб #красивасерцем від каналу 1+1

Даша Астаф’єва приєдналася до флешмобу #красивасерцем та висловилася проти булінгу
Instagram/da_astafieva/Photo @sarakhanov

Співачка Даша Астаф’єва висловилася проти булінгу. Свій пост у Instagram вона опублікувала в межах флешмобу від каналу 1+1 #красивасерцем.

Поділитися:

Співачка Даша Астаф’єва виступає проти хейту та булінгу. Про це вона написала у соцмережі, долучившись до флешмобу від каналу 1+1 #красивасерцем. Флешмоб запустили напередодні прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я думала покинути кар’єру співачки»: солістка гурту Kazka розпочала флешмоб проти булінгу напередодні прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко»

У своєму пості Даша Астаф’єва написала:

Це «магія людської душонки» [у жодному разі не душі] брати на себе відповідальність давати поради там, де тебе не просять, і давати свої судження, часто ґрунтуючись на власному, мізерному досвіді.

Даша зізналася, що в різні періоди її життя її називали і негарною, і слабкою, і занадто відвертою, і неформатною, а також не талановитою. Тож якби на її спині були татуювання з усіх цих образливих слів, які їй доводилося чути, то цей «твір» був би довшим за «Війну та мир» Льва Толстого.

Даша Астаф'єваФото: Instagram/da_astafieva

Даша Астаф’єва також висловила слова підтримки усім, кого ображають:

Я пишу це, тому що хочу підтримати тих, хто на шляху великих і важливих змін у своєму житті.

Нагадаємо, раніше до флешмобу #красивасерцем вже долучилися: солістка гурту «Казка» Олександра Зарицька, ведуча шоу «Твій день» Стася Ровінська, ведучі «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Усі вони поділилися своїм історіями булінгу та наголосили, що про це мовчати не можна, слід разом боротися з цією величезною суспільною проблемою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал 1+1 запустив флешмоб проти булінгу та хейту під хештегом #красивасерцем

З проблемами булінгу, мобінгу (цькування на роботі), харасменту, сексизму зіштовхнеться Настя Глушко, головна героїня україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко», прем’єра якого скоро відбудеться на 1+1.

Дивіться відео про флешмоб проти булінгу на телеканалі 1+1: