Містика чи збіг: що говорить нумерологія про дати початку світових воєн та вторгнення Росії в Україну

Що говорить нумерологія про збіги у датах початку світових воєн та вторгнення Росії в Україну

У соцмережах продовжують набирати популярності відео з розрахунками, в яких порівнюють дати початку Першої та Другої світових воєн із датою вторгнення російських військ в Україну. «Сніданок з 1+1» вирішив перевірити ці розрахунки та поспілкувався із професійним нумерологом.

Автори цих відео акцентують увагу на тому, що Росія розпочала війну проти України 24 лютого 2022 року, і якщо скласти всі цифри цієї дати разом, то вийде цифра 5. Таку саму цифру ми отримаємо в результаті розрахунків дат початку Першої та Другої світових воєн. Проте, за словами професійного нумеролога Людмили Владики, у розрахунках є неточність.

«Я не розумію зацикленість на підрахунках цієї дати. Варто врахувати, що коли ми переглядаємо численні відео в YouTube, TikTok або Instagram, то підраховують, що війна почалася 24 лютого 2022 року, але чомусь забувають, що війна насправді почалася в 2014 році. І там, якщо підсумувати, вийде зовсім інша дата», - каже вона.

Loading...

Нумеролог також пояснила, що означає цифра 5 у розрахунках, які розбурхали Мережу.

«Кожна цифра може означати різне. 5 це про багатство, про комунікацію, але також може бути про конфліктність і матерію, а матерія це про територію, землю, будинки», - наголосила вона.

Крім того, нумеролог пояснила, чому Путін обрав для дати повномасштабного вторгнення до України саме 24 лютого.

«Я впевнена, що дату повномасштабного вторгнення визначав не Путін, а його езотерики, шамани, астрологи та нумерологи. Я впевнена, що було кілька запасних дат для початку повномасштабного вторгнення. Вони розраховували, щоб у цей період на небі багато планет, які відповідають за агресію та війну конфлікту, були в активній фазі», - переконана вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Більше новин