Цікаві і нетипові імена: нумеролог пояснив, чи варто давати дитині таке імʼя

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Незвичні імена для дітей: як рідкісне імʼя може вплинути на життя людини.

Поділитися:

Пані Мальвіна працює вчителькою, має безліч хобі і любить творчість. Протягом життя вона постійно чує здивування оточуючих від такого рідкісного імʼя. Сама зізнається, що отримала його на честь матері. Батько дівчинки настільки кохав дружину, що нарік Мальвіною і доньку. Мальвіна вважає, що саме імʼя зіграло роль в тому, яка вона є. Жінка любить природу, квіти і захоплюється письменництвом. Сама Мальвіна каже, що імʼя дає її життю ніжності і казковості. І дійсно імʼя Мальвіна асоціюється з квітами, принцесами із казок, або персонажами романів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи існують віщі сни: що сниться українцям під час війни

Експертка з астрології Анастасія Макарова каже, що кожне імʼя має особливу енергію. Люди не обирають самі собі імена, це роблять батьки, тому вибір імені є кармічним і тісно повʼязаним з минулим і вчинками у попередньому житті. 

Нумеролог Владислав Грицай наголошує на тому, що навіть звуки і літери в імені  мають значення. Наприклад, якщо хочете, аби дитина мала сильний характер, варто підбирати їй імʼя зі звуком "р". А прихильність теж рекомендує надавати незвичайним і рідкісним іменам. 

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі