У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом іспанського запашного паштету «Альмогроте». Страву легко та швидко приготувати з українських продуктів.
ІНГРЕДІЄНТИ
Томати – 2 шт.
Козячий сир – 500 г.
Часник – 3 зубчики
Спеції за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Порізати томати шматочками. Додати часник.
2. Натерти сир. Додати до томатів із часником.
3. Додати спеції.
4. Збити блендером.
Сирний паштет найкраще смакує з грінками. Якщо викласти його в скляну баночку з герметичною кришкою, іспанський паштет довше зберігатиметься в холодильнику.
Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, як акуратно порізати торт і м’які види сирів.