Приготувати рагу - справа нехитра, однак, якщо ви знаєте правильну послідовність, ваша страва буде в рази смачнішою!
У цьому переконаний народний кулінар Руслан Сенічкін. У ефірі ранкового шоу ведучий програми Сніданок з 1+1 показав, як зробити рагу "весняним" та неймовірно смачним.
Рецепт, як завжди, тішить простотою. Тож вам знадобиться:
Спочатку на середньому вогні посмажте цибулю, додайте до неї часник, а потім покладіть м'ясо, нарізане невеликими шматочками. Щоб наситити рагу ароматом, налийте біле сухе вино. Однак перед цим перекладіть яловичину в інший посуд. Чому, дізнавайтеся у відео:
Як готувати соцс Айолі, дивіться тут.