Руслан Сенічкін навчив готувати "весняне" рагу (РЕЦЕПТ)
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як приготувати рагу, щоби воно було незабутнім? Знає Руслан Сенічкін
Приготувати рагу - справа нехитра, однак, якщо ви знаєте правильну послідовність, ваша страва буде в рази смачнішою!
У цьому переконаний народний кулінар Руслан Сенічкін. У ефірі ранкового шоу ведучий програми Сніданок з 1+1 показав, як зробити рагу "весняним" та неймовірно смачним.
Рецепт, як завжди, тішить простотою. Тож вам знадобиться:
- Яловичина 800 г
- Картопля 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Зелений горошок 30 г
- Капуста 100 г
- Овочевий бульйон 300 мл
- Лимон 1 шт.
- Сухе біле вино 200 мл.
Спочатку на середньому вогні посмажте цибулю, додайте до неї часник, а потім покладіть м'ясо, нарізане невеликими шматочками. Щоб наситити рагу ароматом, налийте біле сухе вино. Однак перед цим перекладіть яловичину в інший посуд. Чому, дізнавайтеся у відео:
Як готувати соцс Айолі, дивіться тут.
Новини по темі
Рафінована чи нерафінована: Костянтин Грубич поділився секретами вибору якісної соняшникової олії
Кризовий дефіцит кадрів: чому роботодавці не можуть знайти працівників та як це вплине на майбутнє бізнесу в Україні
Кого обере Америка і як це вплине на Україну: дивіться актуальні новини з виборів в США у Сніданку з 1+1
Хибні спогади, які здаються реальними: що таке ефект Мандели та як наша пам'ять може нас обманювати