Сирники з шоколадом по-львівськи від Святослава Гринчука та Руслана Сенічкіна

Готуємо рум’яні хрумкі сирники з шоколадною начинкою із улюбленими ведучими «1+1».

Кожна турботлива господиня мріє почастувати близьких ароматними смаколиками. Адже солодощі у невеликих кількостях зовсім не зіпсують вашу фігуру, а забезпечать енергією і піднімуть настрій.

Відомий телекулінар також дбає про родичів і улюблених колег, тому неодноразово підгодовує за лаштунками ведучих «ТСН». Останнім часом Сенічкін запрошує колег і на кухню, щоб разом приготувати корисний сніданок.

Сьогодні до телекулінара завітав новий ведучий «ТСН» Святослав Гринчук. Мандрівник Гринчук зізнався, що не дуже любить куховарити, однак разом із Сенічкіним вправно приготував ароматні сирники із шоколадною начинкою.

Для приготування потрібно:

1. Сир – 500 г

2. Манка – 5 ст. л.

3. Яйця – 2 шт.

4. Цукор – 6 ст. л.

5. Шоколад – 100 г

6. Вівсяні пластівці – 100 г

Спосіб приготування:

1. Додаємо у сир 2 яйця, манку, цукор.

2. Усе ретельно перемішуємо.

3. Формуємо сирник, кладемо всередину невеликий шматок шоколаду.

4. Обкачуємо сирник у вівсяних пластівцях.

5. Розігріваємо пательню.

6. Смажимо сирники на рослинній олії.

Страву можна вживати з джемом або сметаною.

Дуже смачно. Мені подобається, що сирники мають насичений смак, однак вони не такі «важкі» і жирні, як зазвичай, – зізналася Марічка Падалко.

Такі ласощі краще їсти у першій половині дня.

Також вам буде цікаво дізнатися, як вибрати нешкідливі солодощі.

Більше новин