Спокуслива Тіна Кароль прикрасила ювілейний номер журналу «Viva!»

Тренер «Голос. Діти 3» з'явилася на ювілейній обкладинці глянцю.

В ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» головний редактор «Viva!» Іванна Слабошпицька презентувала ювілейний номер журналу, обкладинку якого прикрасила Тіна Кароль

За роки існування Viva! Тіна з'являлася на обкладинках 13 разів. І кожна її поява викликала резонанс в суспільстві. Не секрет, що Тіна Кароль за кількістю інформаційних приводів в українському шоу-бізнесі – ньюзмейкер №1.

Журнал, по суті, став свідком найважливіших подій життя Тіни: перша її глянцева обкладинка була саме в Viva! і вийшла відразу після тріумфу молодої співачки на «Новій хвилі» в Юрмалі. Після цього журнал розповідав своїм читачам і про історію кохання, і про заміжжя і про вагітність співачки. Перша фотосесія з сином Веніаміном закономірно вийшла теж в Viva! – говорить головний редактор «Viva!» Іванна Слабошпицька.

В ефірі «Сніданок з 1+1» Іванна Слабошпицька презентувала обкладинку ювілейного номера.

«У нас День народження і традиційно з цієї нагоди щороку ми даруємо нашим читачам особливий ювілейний номер. Я вдячна «зірковій» команді VIVA!, завдяки якій ми створюємо успішний журнал, який є лідером на ринку», - зазначила вона.

«Viva!» - Не тільки журнал-біограф всіх відомих особистостей в нашій країні - каже Тіна Кароль. - Але ще і стратег, великий стратег! Ви так круто забирали з-під носа у конкурентів гарячі теми. Ви вмієте дружити».

Більше новин