Спокуслива Тіна Кароль прикрасила ювілейний номер журналу «Viva!»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Тренер «Голос. Діти 3» з'явилася на ювілейній обкладинці глянцю.

Поділитися:

В ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» головний редактор «Viva!» Іванна Слабошпицька презентувала ювілейний номер журналу, обкладинку якого прикрасила Тіна КарольТіна Кароль готує таємну змову проти Потапа на шоу «Голос. Діти 3»

За роки існування Viva! Тіна з'являлася на обкладинках 13 разів. І кожна її поява викликала резонанс в суспільстві. Не секрет, що Тіна Кароль за кількістю інформаційних приводів в українському шоу-бізнесі – ньюзмейкер №1.

Журнал, по суті, став свідком найважливіших подій життя Тіни: перша її глянцева обкладинка була саме в Viva! і вийшла відразу після тріумфу молодої співачки на «Новій хвилі» в Юрмалі. Після цього журнал розповідав своїм читачам і про історію кохання, і про заміжжя і про вагітність співачки. Перша фотосесія з сином Веніаміном закономірно вийшла теж в Viva! – говорить головний редактор «Viva!» Іванна Слабошпицька.

В ефірі «Сніданок з 1+1» Іванна Слабошпицька презентувала обкладинку ювілейного номера.

«У нас День народження і традиційно з цієї нагоди щороку ми даруємо нашим читачам особливий ювілейний номер. Я вдячна «зірковій» команді VIVA!, завдяки якій ми створюємо успішний журнал, який є лідером на ринку», - зазначила вона.

«Viva!» - Не тільки журнал-біограф всіх відомих особистостей в нашій країні - каже Тіна Кароль. - Але ще і стратег, великий стратег! Ви так круто забирали з-під носа у конкурентів гарячі теми. Ви вмієте дружити».

Новини по темі