Оселедець під шубою вже давно став обов'язковим атрибутом кожного новорічного столу. Здається, цим салатом вже нікого не здивуєш. Однак якщо пофантазувати з формою подачі, ви отримаєте абсолютно унікальну страву з улюбленим смаком. Руслан Сенічкін показав, як приготувати шуба-рол у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати оселедець до новорічного столу: корисні поради
Інгредієнти:
Фото: Freepik
Покроковий рецепт
1. Руслан Сенічкін рекомендує овочі попередньо не варити, а запекти. Так смак буде більш насиченим.
2. Поріжте буряк на тонкі слайси.
3. Візьміть килимок для приготування суші, застеліть харчовою плівкою та на неї щільно викладіть слайси буряку — він виконає функцію водоростей норі.
4. Далі натріть картоплю та рівномірно висипте на буряк.
5. Змастіть картоплю майонезом.
6. Наступним шаром натріть моркву.
7. Останнім викладіть філе оселедця біля найближчого до вас краю.
8. За допомогою килимка загорніть ваш шуба-рол.
9. Рол у плівці залишіть у холодильнику на кілька годин. Смачного!
Шуба-роли! Оригінальне оформлення улюбленої новорічної страви – Рецепти "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:
Loading...