Продовжуємо розширювати кулінарні горизонти. У "Сніданку з 1+1" ведучий Єгор Гордєєв приготував нестандартний торт "Наполеон". Але не десерт, а повноцінну поживну страву з тунцем. Ділимося рецептом!
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Так ви ще не готували: оригінальний шуба-рол від Руслана Сенічкіна
1. Для начинки в окрему миску влити майонез, додати зелень, сіль, перець за смаком. Перемішати.
2. Змастити один корж листкового тіста, викласти на нього натерті відварені яйця.
3. Накрити наступним коржем та змастити верх соусом з майонезу. Зверху викласти тунець.
4. Накрити третім коржем, змастити верх начинкою з майонезу. Викласти зверху натертий сир. Прикрасити зернятками гранату.
5. Залишити "Наполеон" на певний час, аби він просочився своїм соусом. А вже після — подавати до столу.
Шукайте більше цікавих рецептів "Сніданку з 1+1" у будні з 06:30 на телеканалі "1+1 Україна".