Серед ароматів пасок, яскравих крашанок та великодніх кошиків усе частіше з’являються шоколадні яйця — солодкий символ Великодня, що подобається як дітям, так і дорослим. Хоча ця традиція прийшла до нас із Заходу, вона прекрасно прижилася й доповнила наше святкове застілля. Перші шоколадні яйця почали виготовляти ще в XIX столітті у Франції, Британії та Німеччині. Деякі люди зберігали їх роками як реліквію — настільки особливим вважався такий великодній презент.
Валентина Хамайко у Сніданку з 1+1 показала рецепт таких особливих шоколадних яєць, яких можна використати і для декору паски або навіть цілої великодньої композиції. Їх можна прикрашати марципанами, розмальовувати, вставляти в букет чи класти в кошик. А ще це чудова нагода залучити дітей до приготування — адже що може бути кращим за спільні кулінарні пригоди напередодні свята.
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливий подарунок від українських бабусь: принцу Гаррі вручили особливу паску з борошна із розмінованих полів