До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

Відомі романтичні комедії, які безсумнівно піднімуть настрій.

Весілля - особлива подія, яка вимагає ретельної підготовки, розкішного вигляду, проте найголовніше - гарного настрою. Ми підготували добірку із 5-ти фільмів про весілля, які подарують усмішку кожній нареченій. Влаштовуйтесь зручніше та насолоджуйтесь переглядом!

ВІЙНА НАРЕЧЕНИХ 

Loading...

Емма та Лів - найкращі подруги. Одного дня 8-річні дівчатка побачили розкішне весілля незнайомої пари в одному з найдорожчих готелів «Плаза». Вмить подруг об’єднала спільна мрія - вирости і зіграти таке ж пишне весілля у цьому готелі. Минув час, дружба Емми та Лів ставала все міцнішою, поки дівчата не почали планувати власні весілля. Агенство не знаходить різних дат, аби вони змогли влаштувати свято в омріяному готелі в теплу літню пору. І хоча кохані дівчат не проти одружитися з ними в один день, подруги не готові ділити одна з одною свою особливу подію. 

ВЕСІЛЛЯ НАЙКРАЩОГО ДРУГА 

Loading...

9 років тому найкращі друзі Джуліанна та Майкл домовились, що якщо не знайдуть собі наречених до 28-ми років, то одружаться. Минули роки, і друзі забули про свою домовленість, поки у своїх 28-м Майкл не зробив пропозицію іншій дівчині. Дізнавшись про це, Джуліанна зрозуміла, що кохала його усе життя. Тепер у неї є 4 дні, аби зруйнувати весілля найкращого друга. 

ВЕСІЛЬНИЙ ПЕРЕПОЛОХ 

Loading...

Мері знає про весілля усе, адже за професією вона весільний координатор. Але у своєму особистому житті дівчина ніяк не може знайти щастя. Одного разу Мері познайомиться з особливим чоловіком, який кардинально змінить її життя і надихне повірити у справжнє кохання. 

ШАЛЕНЕ ВЕСІЛЛЯ 

Loading...

Комедія розповідає історію порядного французького подружжя Верней, у яких є чотири дорослі доньки. Головне для батьків - вдало видати доньок заміж. Троє із них вже знайшли своє щастя, але батьки не в захваті від їх обранців: один з них - китаєць, другий - араб, а третій - єврей. Настав час і четвертої доньки, яка повідомляє батькам, що прийняла пропозицію вийти заміж. Яким ж великим буде їх здивування, коли вони дізнаються, що її коханий - темношкірий. 

НАРЕЧЕНИЙ НАПРОКАТ 

Loading...

Кет живе у Нью-Йорку. Вона молода, красива та успішна і повністю задоволена своїм життям. Проте одного дня молодша сестра запрошує її на своє весілля. Кет засмучує те, що шафером став її колишній, з яким дівчина не хоче бачитись, адже колись він покинув її, не назвавши вагомої причини. Кет не хоче йти на весілля сама і вирішує найняти чоловіка, який зіграє роль її нареченого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських фільмів, заснованих на реальних подіях

Більше новин